Share
 
 
 
Beste ,
Deze derde mailing krijgt u omdat wij als behandelaren van Psychologisch Centrum Lambertushof reeds 1,5 week volledig uw behandeling ter hand nemen via beeldbellen of bellen. Omdat wij merkten dat niet iedereen de eerdere mails heeft gekregen, hebben wij de selectie vergroot. Hierdoor kan het ook voorkomen dat u niet meer in behandeling bent bij ons, maar toch de mailing ontvangt. Onze excuses hiervoor. U kunt zich dan direct afmelden van deze Corona-lijst. Door onderaan deze mail te klikken op uitschrijven.
Bent u wel bij ons in behandeling dan verzoeken wij u aandachtig verder te lezen. Heeft u de eerste twee mails gemist, dan kunt u deze alsnog nalezen op onze website, klik: Nieuws
Onderaan treft u informatie over het nieuwe Gezondheidscentrum te Heesch.
 
 
 
 
 
Beeldbellen onderzoek
Uit onderzoek is over behandeling gebleken dat:
 • Beeldbellen is even effectief als face to face, dit geldt voor zowel individuele als groepstherapie.
 • Er zijn geen studies bekend dat er negatieve bijwerkingen zijn van beeldbellen.

Schroom?
Mocht u schroom hebben om uw behandeling voort te zetten via beeldbellen. Give it a try, probeert u het eens uit. Zien doet geloven.

Hoe voorbereiden op een sessie beeldbellen
Er zijn enkele kleine voorbereidingen die het beeldbellen vergemakkelijken:

 1. Probeer een rustige ruimte te kiezen of spreek met uw behandelaar een voor u rustig moment af.
 2. Gebruik bij voorkeur een laptop omdat deze meer mogelijkheden geeft, maar met uw smartphone gaat het ook goed. (Zie 1. B)
 3. Heeft u oortjes met microfoontje? Gebruik deze dan, want dat geeft veel betere geluidskwaliteit (Links ziet u een oortje met een microfoontje, dat is het kleine gaatje aan de achterzijde van het deel waar u het volume kunt veranderen, c.q. start/stop)
 4. Enkele minuten voor de sessie (maar let op ook bij beeldbellen kan de behandelaar soms uitlopen) krijgt u op het bij ons bekende mail-adres een link toegestuurd (let op uw SPAM daar komt mogelijk @lambertushof of support@voips.nl). Voor beeldbellen met smartphone ga naar nummer 1. B.
 5. Klik in uw mail op uw laptop op de link. Dan komt u direct in verbinding indien u gebruikt maakt van Google Chrome of Firefox of bij Apple Safari. (Gebruikt u een andere webbrowser installeer dan Google Chrome en kopieer de link uit uw mail bovenaan in de surf regel waar u normaal een webadres intikt.
 6. Geef de webbrowser vervolgens alle toestemmingen: Eerst het scherm pet de privacy policy, daarna klikt u op Login, en voorts alle toestemmingen voor camera en microfoon (dit kan wel 5-6 keer gevraagd worden. "Click the allow button")

 1. B Beeldbellen met de smartphone:
  Installeer vooraf op uw smartphone de benodigde 3CX webmeeting app. LET OP NIET 3CX PHONE
 2. B Klik daarna in de mail ontvangen op uw smartphone op de link.

Het voordeel om met de laptop te werken is dat in een dergelijke sessie de behandelaar een whiteboard kan inzetten of een bestand kan overdragen.

De sessie wordt aan u bevestigd drie dagen van te voren en heeft als locatie Thuis (Beeld-)bellen.

In alle gevallen is de verbinding beveiligd. U kunt dit zien aan de https:// verbinding bovenaan in de balk.

Opening Gezondheidscentrum Ceres te Heesch
Op maandag 23 maart a.s. gaat het Gezondheidscentrum Ceres te Heesch open.

Onze praktijk start dan ook daar met twee full time behandelkamers, maar ontvangt daar nog geen cliënten. Voorlopig geldt beeldbellen.

Wij wensen u een prettige voortzetting van uw behandeling.

Met vriendelijke groet,

Team Psychologisch Centrum Lambertushof